Reparation

BYGG
Sedan den första februari 2017 ingår numera Herok's tidigare verkstad i LIF Miljöteknik. Genom detta förvärv har vi inte enbart utökat vårt utbud till kund, utan vi får även tillgång till en enorm kompetens i medföljande personal som sträcker sig hela vägen tillbaka till Gustavsson & Görtz. Till vår glädje kan vi nu erbjuda alla våra gamla och nya kunder service och reparationer av byggmaskiner.

Vi tar alla märken av paddor, glättare, motorkapar, motorsågar och röjsågar samt batteridrivna maskiner. Verkstaden lagar nästan allt, bara fråga oss så löser vi det!
repairs cover image
STÄD
På LIF Miljöteknik har vi en komplett verkstad som kan laga det mesta inom städ. Vi är en oberoende verkstad som lagar alla städmaskiner oavsett märke. Vi samarbetar dessutom med andra verkstäder och leverantörer för att säkerställa en hög kvalitet på dem arbete vi gör.
Reparationer hos kund (Gäller Städ)
Förutom reparationer i vår verkstad gör vi även reparationer på plats, vårt mål är att inom 24 timmar ha påbörjat arbetet med att lösa kundens problem. Vi har dessutom tillgång till vår egen hyrespark inom städ om det är så akut att kunden omgående behöver en ersättningsmaskin.
repairs cover image
PARK & MARK
Vi reparerar samtliga välkända märken inom gräsvård och allt som tillhör. På vår verkstad finns kompetens med ett väl sammansvetsat team som gör allt för att ge våra kunder bäst resultat. Även akut fältservice inom rimligt tidsrum. Vi kan även åtgärda hämtning av er trasiga maskin för bästa och snabbaste service.
Reparation och service av eldrivna arbetsfordon görs i största mån på vår verkstad, ordnar även hämtning av dessa fordon. Vi lagar samtliga märken, ej elfordon med litium jon batterier.
repairs cover image
Kontakta oss
Email
Telefon
Meddelande